Actieve netwerk-avond bij de Smidse!

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20-09-2018
19:30

Categorieën


ACTIEVE NETWERKAVOND BIJ DE SMIDSE

Na de zomermaanden start ook de ZZP-sectie van Goor Collectief weer vol energie met haar activiteiten. We openen met een netwerk-avond waarop we veel geïnteresseerden en nieuwe leden hopen te ontmoeten. Dit keer niet in de middag maar op donderdagavond 20 september, bij ‘d Olde Smidse!

 

We horen vaak dat ZZP-ers meer verbinding willen leggen met andere zelfstandige professionals, bedrijven en instellingen. Andere ondernemers helpen door je netwerk open te stellen. Wat is daar nu beter voor geschikt dan het bijenkorf netwerkspel? Het meest dynamische en populaire netwerkspel dat ooit is gemaakt. En een manier om in zeer korte tijd je zakelijke netwerk op te bouwen. Je vindt precies wat je zoekt. Je hebt geen elevator pitch nodig, je hoeft niet te verkopen en je hoeft er ongemakkelijk gevoel bij hebben.

 

Wat je wel mee moet nemen is een wens. Waarnaar ben jij al tijden op zoek? Dat kan zakelijk zijn (“Ik wil contact met de inkoper van Grolsch.”) maar ook persoonlijk (“Ik zoek een tuinontwerper.”).

Neem daarnaast voldoende visitekaartjes mee!

 

Entree is gratis (ook voor niet-leden). Neem gerust een vriend, vriendin of collega mee. Maximaal 50 deelnemers, vol is vol. Graag aanmelden via zzp@goorcollectief.nl

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.