Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom in de wereld van de Comafin Groep

20 april 2023 @ 16:45 - 19:00

Gratis

Donderdag 20 april a.s. 16:30-19:00 uur

Locatie: Wijnkamp 3 7471CA Goor

De Comafin Groep B.V. is het meest toonaangevende en snelst groeiende formulehuis in de woninginrichtingbranche in Nederland. Onlangs waren er nog twee wereldwijde nominaties voor het Goorse bedrijf en won het de Hoffelijkheidsprijs 2022. En natuurlijk niet te vergeten de nominatie voor de ‘Verkiezing Ondernemer van het Jaar’ vanuit Goor Collectief. Eigenaar en rasechte Gorenaar Hugo Eijkelkamp neemt ons graag mee in de wereld van Comafin die inmiddels 180 winkels telt. Hugo zal ook ingaan op unieke formule die het bedrijf heeft ontwikkeld waarbij assortiment, doelgroep benadering en marktdifferentiatie centraal staan.

Het gaat hard met de Comafin Groep. Comafin is de afkorting voor COmmercieel, MArketing, FINancieel. Drie woonformules en een verfwebshop vormen de pijlers onder het bedrijf. Thuisin is de bekendste en was in 2004 het startpunt. Daar kwamen ‘de Woonspecialist’ en ‘Aanhuis.nl’ als winkelformules bij. Ook de webshop ‘Onlineverf’ is onderdeel van de Comafin Groep.

Streven naar 250 winkels

Hugo: “We streven naar 250 winkels in Nederland. En binnenkort gaan ook de eerste winkels in België van start. In de kern zijn wij een marketing[1]bedrijf. Vindbaarheid op internet is enorm belangrijk, daar hebben wij tools voor ontwikkeld. En dat zorgt weer voor relevante klanten in de winkels. Daarnaast ondersteunen en begeleiden wij de aangesloten ondernemers en winkels bij de complete bedrijfsvoering.”

Laat je inspireren!
Comafin is experts op gebied van marketing en klantbenadering. Per formule hebben ze zeer geavanceerde marketingtools ontwikkeld waarbij de focus ligt op e-commerce. Hugo: “De wereld veranderd in rap tempo. Maar liefst 95% van de consumenten oriënteert zich tegenwoordig (uitgezonderd dagelijkse boodschappen) eerst online voordat ze een product kopen. Hoe zorg je er dan voor dat je als bedrijf en/of winkel vindbaar blijft tussen al die (retail) reuzen. Ik neem je graag mee in onze wereld en laat je zien hoe wij ons hierin onderscheiden.”

Programma

– 16:30 uur: Ontvangst

– 16:45 uur: Presentatie Hugo Eijkelkamp met interactief deel

– 17:45 – 19:00 uur: Netwerkborrel met hapje

Gegevens

Datum:
20 april 2023
Tijd:
16:45 - 19:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Goor Collectief
Telefoon
+31622744891
E-mail
secretaris@goorcollectief.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Comafin Groep
Wijnkamp 3
Goor, overijssel Nederland
+ Google Maps