Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijmibo SalesPrikkels “DE KLEURRIJKE SMAAKMAKERS”

juni 7 @ 16:00 - 19:00

Gratis

Wat hebben SALES, KUNST en CULINAIRE GEZELLIGHEID met elkaar gemeen?
Op het landgoed Cloas in zijn prachtige nieuwe pand gaat Ruben je van alles vertellen over zijn passie voor sales en ondernemen. Ga mee op reis door de wereld van Sales(Prikkels) tijdens deze gezellige vrijdagmiddagborrel van Goor Collectief.

SalesPrikkels
Binnen SalesPrikkels combineert Ruben zijn passie voor sales en ondernemerschap. Zijn enorme passie voor commercie gebruikt hij om ondernemers en/of professional in loondienst verder te helpen. Hij ziet zichzelf daarbij als de frisse blik die commercieel prikkelt.

Verbinden
Samen ‘natuurlijk’ groeien staat centraal binnen SalesPrikkels. En dat is direct ook een mooie koppeling naar Goor Collectief. Ruben is sinds september 2022 aangehaakt als relatiemanager. Naast het bezoeken van bestaande leden is Ruben ook verantwoordelijk voor nieuwe aanwas. Ruben: “verbinden vind ik geweldig leuk om te doen. Ik ben dan ook blij dat ik dit voor Goor Collectief mag doen en hierin de ruimte en het vertrouwen krijg van de leden en het bestuur. Mensen en bedrijven beter leren kennen om vervolgens te kijken hoe nieuwe verbindingen gelegd kunnen worden, daar ga ik voor en daar geniet ik van.”

Ruben heeft voor deze bijeenkomst ook zijn rol als verbinder laten gelden. Naast d’Olde Smidse die zorgt voor lekkere hapjes heeft Ruben ook een aantal kleinere ondernemers in de dienstensfeer benaderd en zij zullen zich dan ook presenteren:

– Wiljan’s Wijnhuis & Slijterij
– Tied veur’n Feestje
– 3D Kado
– Goors Feestverhuur
– Schilderij op smaak
– DJ Sem

Graag tot 7 juni a.s.

Adres: Landgoed Cloas. Kolhoopsdijk 8 Markelo

Tijd 16.00 tot 19.00 uur

 

Gegevens

Datum:
juni 7
Tijd:
16:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

salesprikkels
Kolhoopsdijk 8
Markelo,
+ Google Maps
Scroll naar boven