Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cybersecurity……ver van mijn bedshow

16 mei 2022 @ 19:30 - 21:30

Gratis

“Het overkomt mij toch niet!”

Gemeente Hof van Twente,VDL Groep en Bakker Logistiek zijn voorbeelden van organisaties die recent slachtoffer zijn geworden van cybercriminaliteit. “Het overkomt mij toch niet!” is een veelvoorkomende uitspraak. Helaas krijgt 1 of de 5 bedrijven te maken met een cyber incident. Maar wie zijn die cybercriminelen en hoe gaan ze te werk? Met welke maatregelen voorkom je een cyberaanval? En welke rol heeft het management en de IT-afdeling om je bedrijf digitaal veilig te houden?

Op maandag 16 mei neemt cybersecurity expert van Novel-T, Liesbeth Holterman, je mee in de wereld van cybersecurity. In deze sessie zal ze in gaan op de meest veelvoorkomende cyber dreigingen van dit moment en geeft ze handige tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Over de spreker. Liesbeth is opgegroeid in het buitengebied van Hengelo en nu woonachtig in Holten. Ze heeft een verleden bij de AIVD en is zo het vakgebied van cybersecurity ingerold. Bij stichting Novel-T helpt ze Twentse ondernemers met het in kaart brengen van hun grootste digitale risico’s. Deze ervaring neemt ze mee in haar presentatie.

Je bent van harte uitgenodigd op maandag 16 mei in de raadszaal van het gemeentehuis om 19.30 uur.

Gegevens

Datum:
16 mei 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Goor Collectief
Telefoon
+31622744891
E-mail
secretaris@goorcollectief.nl
Bekijk de site van Organisator