Geslaagde aftrap Sectie ZZP

Terug naar nieuwsoverzicht
ZZP-bijeenkomst

Geslaagde aftrap Sectie ZZP

Geslaagde eerste bijeenkomst van ZZP-ers uit Goor

We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst van ondernemend Goor. Gistermiddag om 16 uur was de eerste bijenkomst van de nieuwe sectie van Goor Collectief met een opkomst van 40 belangstellende ondernemers bij Boekwerk in Goor.

 • Aanleiding voor een speciale ZZP-sectie binnen Goor Collectief is de steeds groter wordende groep Zelfstandige Professionals in Goor. Matthieu Beunders is het nieuwe gezicht van de ZZP-sectie. Hij opende de bijeenkomst met zo'n 40 belangstellende ondernemers. Wethouder Wim Meulenkamp was aanwezig en vertelde over het belang van samenwerking tussen ondernemers en tussen ondernemers en gemeente. Met de zes ondernemersverenigingen in de Hof van Twente is een ondernemersfonds gevormd, vanuit dit fonds worden projecten opgestart ten behoeve van de lokale ondernemers in de zes kernen.

  Vervolgens vertelde Marco Kok, directeur van MKB Deventer hoe ZZP-ers in Deventer zich verenigen en zich gezamenlijk profileren. Marco benadrukte het belang van samenwerken en je als ZZP-ers en ondernemers verenigen om te netwerken, gezamenlijk in te schrijven voor aanbestedingen en gezamenlijk te profileren. 

  De aanwezigen hebben vervolgens in groepen gebrainstormd over de thema's waar men geregeld over wil sparren met elkaar. Hiermee is al een mooie agenda ontstaan voor de sessies die we gaan organiseren. Ook hebben de eerste sprekers zich al aangboden om hun kennis beschikbaar te stellen!

  Ook zal in het ondernemersplatform worden geïnventariseerd of er behoefte is aan Hofbrede bijeenkomsten van ZZP-ers, om nog breder te netwerken.

  Na afloop is er nog gezellig geborreld bij de Smidse.

  Goor Collectief sectie ZZP zal 5 bijeenkomsten organiseren met onderwerpen die leven bij ZZP-ers. Daarnaast kunnen de ZZP-leden gratis deelnemen op twee bijeenkomsten van Hind : het aspergediner en de nieuwjaarsreceptie.

  Een lidmaatschap kost € 99,- per jaar, excl BTW. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar service@welkomingoor.nl