Volle zaal tijdens Hofconnect 2015

Terug naar nieuwsoverzicht
Hofconnect 2015

Volle zaal tijdens Hofconnect 2015

Op 17 november is weer de jaarlijkse bijeenkomst van Hofconnect georganiseerd in Herberg de Pol in Diepenheim. 

  • Dit jaar vond de avond van HofConnect plaats in Diepenheim, in Herberg de Pol. Naast het voltallig College van Hof van Twente en enkele raadsleden, waren maar liefst 150 ondernemers aanwezig uit de zes verschillende kernen van Hof van Twente. Er was dus veel belangstelling voor het onderwerp “Het ondernemers- en vestigingsklimaat in Hof van Twente”.

    HofConnect had voor de discussie drie panelleden uitgenodigd met een verschillende achtergrond: burgemeester Ellen Nauta, rentmeester landgoed Twickel Albert Schimmelpenninck en directeur OAD Frans Schuitemaker. De levendige discussie werd deskundig en professioneel geleid door Martin Steenbeke. Hij wist een goede interactie te bewerkstelligen tussen het panel en de betrokken ondernemers in de zaal.

    De conclusie was dat er kansen zijn en dat het maar eens klaar moest zijn met de bescheidenheid. Hof van Twente moet veel meer gepromoot worden. De gemeente moet lef hebben en keuzes durven te maken. Als inspirerend voorbeeld werd het nieuwe initiatief Zuiver Hof van Twente genoemd.

    Tijdens de afsluitende, goed bezochte borrel werd veel en lang nagepraat en gezellig genetwerkt.

    De avond van HofConnect wordt volgend jaar gehouden in Delden, op dinsdag 15 november 2016 in Het Wapen van Delden. NOTEREN!!