TKPS springlevend

Terug naar nieuwsoverzicht
TKPS Goor

TKPS springlevend

Het Goorse bedrijf TKPS heeft bekend gemaakt dat het een grote order heeft binnengehaald voor het leggen van twee parallel lopende gaspijpleidingen van 1200 kilometer lengte. De leidingen lopen van Duitsland tot ver in Rusland en voor deze opdracht verricht TKPS de engineering. Een klus die vraagt om veel expertise, timing en veelzijdigheid. Tevens heeft TKPS bekend gemaakt dat zij hun werkzaamheden vanuit Goor zullen blijven verrichten. Recentelijk hebben zij een nieuw bedrijfspand betrokken aan de Wijnkamp 3 in Goor.

 • TKPS is onderdeel van de Wasco Energy Group en richt zich op het engineeren van hightech projecten. Voor Hof van Twente is het van het grootste belang om zo’n hoogwaardig bedrijf binnen de grenzen te houden. Met de uitvoering van het project Nord Stream 2 zal de komende tijd ook nieuwe werkgelegenheid ontstaan en dat is eveneens goed voor Goor als industriestad. 

  Goor Collectief feliciteert TKPS met deze prestatie en de unieke opdracht, welke zij heeft binnengehaald en hoopt dat de samenwerking met Goor Collectief en de gemeente de nodige vruchten mag afwerpen.

  Lees hier meer


  Namens Goor Collectief,
  Vice voorzitter, 

  H.H.M. Eijkelkamp