Ondernemers en politiek op werkbezoek in Veghel

Terug naar nieuwsoverzicht
Ondernemers en politiek op werkbezoek in Veghel

Ondernemers en politiek op werkbezoek in Veghel

Op uitnodiging van de gemeente zijn we onlangs op bezoek geweest in de Gemeente Veghel met een aantal ondernemers, met leden van de gemeenteraad, met wethouder Wim Meulenkamp en een aantal ambtenaren. We waren onder de indruk van het enthousiasme waarmee de gemeente Veghel verbeteringen in het winkelcentrum doorvoert. 

  • Op uitnodiging van de gemeente zijn we onlangs op bezoek geweest in de Gemeente Veghel met een aantal ondernemers, met leden van de gemeenteraad, met wethouder Wim Meulenkamp en een aantal ambtenaren. We waren onder de indruk van het enthousiasme waarmee de gemeente Veghel verbeteringen in het winkelcentrum doorvoert. Onlangs hebben we in Goor een avond georganiseerd met de wethouder, ambtenaren en ondernemers. De werkgroep CAC (Commissie Aankleding Centrum) heeft deze avond haar glimp van haar ideeën laten zien voor verbeteringen in het centrum. Deze ideeën zijn goed ontvangen. Komende weken gaan we inventariseren welke quick wins we zouden wensen ter verbetering van de sfeer in het centrum.
    Eveneens is de wens uitgesproken om een structurele samenwerking tussen gemeente en ondernemers op te tuigen om verbeteringen in het centrum continue en gefaseerd door te voeren. Een sterk winkelcentrum creëren we door optimale samenwerking tussen Gemeente, Vastgoed en Ondernemers, zo hebben we geleerd in Veghel. Binnen de economische werkgroep pakken we dit op, eerste prioriteit hierbij is het helder maken van de rolverdeling, en het benoemen van de acties.