nominaties ondernemer van het jaar

Terug naar nieuwsoverzicht

nominaties ondernemer van het jaar

Nominaties Ondernemer van het Jaar 2017

 Goor Collectief kiest weer de meest in het oog springende onderneming in Goor.

 Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Goor Collectief wordt traditiegetrouw de ondernemer van het achterliggende jaar gekozen. In de maanden oktober en november konden de leden kandidaten voorstellen en de onderstaande drie bedrijven kregen de meeste stemmen.

 •  

  Hoftrends / Hoftrends Mannen

  Zij hebben lef getoond om in een tijd dat alles nog niet zo rooskleurig was, toch een trendy modezaak voor vrouwen te starten en begin dit jaar werd daarnaast ook een modezaak voor mannen opgezet. Beide zaken lopen prima!

   

  Schildersbedrijf G. Wissink

  Sedert 1811 heeft Schildersbedrijf Wissink kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals rijtuigen, kastelen, de eerste fabrieken in Goor, maar ook aan sluizen en bruggen ten tijde van de aanleg van het Twentekanaal. En nog steeds is dit gerenommeerde en moderne bedrijf een begrip in Goor en omstreken.

   

  OAD bus

  Oad is genomineerd vanwege haar enorme prestatie om vier jaar na de doorstart weer meer dan ooit haar positie in te nemen als vertrouwde touroperator door haar enorme passie voor busreizen. Met 70 bussen, 200 medewerkers en het hoofdkantoor in Goor worden weer volop bussen verhuurd en één- en meerdaagse reizen georganiseerd door geheel Europa.

  Van harte proficiat met jullie nominaties, geniet ervan en we gaan jullie volgen tot aan de verkiezing tijdens de nieuwjaarsreceptie op 14 januari 2018!