Afgelast: 1 juni Kenniscollectief met Björn Giesbergen

Terug naar nieuwsoverzicht
Kenniscollectief met Bjorn Giesbergen

Afgelast: 1 juni Kenniscollectief met Björn Giesbergen

AFGELAST: Een interessante blik op de nationale en internationale economie!
De huidige economische crisis lijkt uit zijn dal te klimmen, maar de slechte economische situatie in China tempert de wereldmarkt. Hoe zal zich dit verder ontwikkelen, krijgen we weer een nieuwe economische crisis en wat zijn de gevolgen voor Nederland en nog belangrijker wat kan dit voor u als ondernemer betekenen?

  • Op 1 juni a.s. heeft het Kenniscollectief, mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, een spreker van formaat weten te strikken, dhr. Björn Giesbergen, werkzaam bij de Rabobank als econoom Kennis en Economisch Onderzoek.  Hij zal op een inspirerende wijze ingaan op de huidige economische situatie in de wereld, vervolgens in Europa en daarna inzoomen op Nederland en onze regio. Ook zal hij natuurlijk spreken over de economische verwachtingen in de toekomst. Om hem te kunnen volgen hoef je geen econoom te zijn. Zijn lezingen zijn boeiend, helder en voor iedereen goed te volgen.
     
    Reserveer daarom nu alvast 1 juni in je agenda voor een boeiende economische blik op de toekomst. Nadere informatie en de mogelijkheid voor aanmelding zal t.z.t volgen.

    LET OP DIT EVENEMENT GAAT NIET DOOR VANWEGE TE WEINIG AANMELDINGEN!