Geslaagd evenement Hofconnect november

Terug naar nieuwsoverzicht

Geslaagd evenement Hofconnect november

dinsdagavond 11 november jl. was er weer de jaarlijkse avond voor de ondernemers in Hof van Twente, deze keer in Bentelo. Met Björn Kuipers was een “naam” binnengehaald waarop circa 140 ondernemers uit de hele Hof van Twente afkwamen. Björn Kuipers, ondernemer en vooral topscheidsrechter uit Oldenzaal, droeg zeker bij aan het succes van de avond...

  • Als spreker wist hij met passie en charisma, de aanwezige ondernemers te boeien met zijn persoonlijke verhaal. Daarbij legde hij verband tussen zijn opgedane ervaring in topsport met zijn ervaring als eigenaar en manager van drie supermarkten in Oldenzaal met 350 personeelsleden. Hij benadrukte dat je succes nooit alleen bereikt: “Succes bereik je door een goed team om je heen te bouwen, waarop je blindelings kunt vertrouwen.” Daarnaast had hij nog enkele tips.

    HofConnect kijkt  tevreden terug op het verloop van de avond en de grote opkomst in zaal Spoolder.

    HofConnect: “We bezoeken elk jaar een andere kern in de Hof van Twente. Volgend jaar verwelkomen we de ondernemers in Diepenheim.” Dus ondernemers, zet die datum alvast in uw agenda: dinsdag 17 november 2015 in Herberg De Pol te Diepenheim. Ook dan maakt HofConnect er weer een prachtige avond van. Een avond om verbinding te maken, kennis te delen en gezellig samen te zijn. Het doel is te komen tot een verbetering van het economisch klimaat in de Hof.

     

    De jaarlijkse ondernemersavond van HofConnect wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersplatform Hof van Twente (OPHvT), Gemeente Hof van Twente en Rabobank Centraal Twente.