Burgemeester Ellen Nauta speciale gast tijdens verkiezing van Ondernemer van het Jaar

Terug naar nieuwsoverzicht
Ondernemer van het jaar 2014 Bart Wiegerinc

Burgemeester Ellen Nauta speciale gast tijdens verkiezing van Ondernemer van het Jaar

Op zondag 10 januari 2016 wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief de ondernemer van het jaar 2015 gekozen. Nieuw is dit jaar, dat ook het publiek een stem kon uitbrengen. Speciale gast op de receptie van de Goorse ondernemersvereniging is burgemeester Ellen Nauta van Hof van Twente. Ook wethouders Meulenkamp en van Zwanenburg zijn aanwezig als gast.

  • De verkiezing van Ondernemer van het Jaar 2015 heeft drie genomineerden opgeleverd. Dit zijn in willekeurige volgorde: Probin Goor, Tonny Kranenberg Uitvaartzorg en Plukon Food Group. Van de drie genomineerde bedrijven worden promotiefilmpjes vertoond die zijn gemaakt door Moving Memories, waarna de aanwezige leden hun definitieve stem kunnen uitbrengen.

    Buiten de feestelijkheden van de Ondernemer van het Jaar zal ook uitgebreid worden stilgestaan bij het vertrek van Roel Jochems als voorzitter van Goor Collectief. Jochems heeft onlangs, na tien jaar trouwe dienst, de voorzittershamer doorgegeven aan Bart Wiegerinck. De receptie vindt plaats in zalencentrum de Bebsel in Goor en begint om 16.00 uur.